Med fly til Rom

Priserne varierer utroligt og det er en meget god ide at være i god tid. Begynd med at checke hos Momondo. Det billigste sted, de har henvist til har ofte været ebookers, men det kan undertiden være en god ide at bruge UK-siden. Tryk på det britiske Union Jack og ikke det danske Dannebrog. Vær dog opmærksom på, at de på UK siden anvender man £ og ikke €. Det er lidt dyrt art tage fejl. Den danske side henviser til MrJet. Priserne her kan være de samme, men er det ikke altid. Alternativt kan være flyprice – de har de senere måneder været 2-300 kr. dyrere. Men det svinger enormt. Flyver man til Leonardo da Vinci, Fiumicino er afstanden til Molina Aterno ca. 170 km. Man kan købe en såkaldt ”fly´n drive” og det vil sige, at man samtidig med at man bestiller billetten også bestiller en bil – det er klart den billigste løsning. Bilen står så klar i lufthavnen – og det virker perfekt. I biludlejningen kan samtidig få et kort, der viser jer ud af byen.

Fra lufthavnen kører man ad motorvejen mod Rom, men drejer fra ved afkørsel 26 mod Napoli. I er så på ringvejen uden om Rom (G.R.A. = Grande Raccordo Anulare – pas på ikke at forveksle med det, der betegnes som Tangenziale) indtil afkørsel (uscita) 14, som bliver til A24/A25 mod L´ Aquila/Pescara – afkørslen kommer efter ca. 40 km fra lufthavnen. Tag lige forbehold for afkørselsnumrene – de kan ændres. Kort tid efter afkørslen kommer I til betalingsstedet. På et tidspunkt deler vejen sig, men I skal holde mod højre ad A25 mod Pescara – I er nu ca. 117 km. fra lufthavnen.

Herefter følges kørselsvejledningen fra Rom.

Dette indlæg blev udgivet i Transport. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *