Restauranter

Der er adskillige restauranter i regionen. De lidt større byer som l`Aquila, Pescara, Chieti og Sulmona har masser af lækre spisesteder – også restauranter med Michelinstjerner, hvis det trækker.

Prøv fx i nærmeste større by:

Ristorante Da Gino,

Piazza Plebiscito, 12,  67039 Sulmona AQ

www.lalocandadigino.it

Det nærmeste sted i forhold til huset er  et udmærket Pizzaria i Molina – på vej ud af byen mod nord på venstre side.

Men ellers er der

Da Lisa,                                                                                                                                                                                                                                                                  Via Nazionale, 18 | CASTEL DI IERI, +39 0864 797192

– lige ved siden af kirken efter I er drejet til højre inde i byen.                                                                                                                                                                   Dette er et noget mere beskedent sted, men kan varmt anbefales. Lisa er Karlas datter og det er Karla, der normalt står i køkkenet – når hun altså ikke er i venskabeligt snak med gæsterne. Hun taler engelsk (er vist nok født i Canada) og hun forsyner jer meget gerne med informationer om alt. Ofte spiser man om aftenen sammen med familien. Der er ikke noget spisekort og priserne er meget lave, men kan dog svinge. Karla fortæller, hvad der er på menuen og rådgiver gerne om, hvad der er godt netop den dag. Tirsdag er der klipfisk= baccala og om torsdag står den på gnocchi – der serveres også andre retter de dage, så I er ikke tvangsindlagt, men netop disse to retter er egnsretter for Abruzzo.

Se de inspirerende billeder på Facebook: Bar Ristorante da Lisa

Men her er Karla

Her er  i øvrigt er liste over spisesteder i dalen:

RISTORANTE “ANTICHI SAPORI” di Salutari Antonietta in Via Superaequum 81/A, Castelvecchio Subequo.

Specialità a base di carne e di pesce, Pizzeria – Aperto Giovedì, Venerdì, Sabato, Domenica. OBS kun sommeråbent – er i øvrigt også et B&B

Tel. 0864.79157    392.1387140

RISTORANTE “IL GIRASOLE” di Colella Pasquale in Via Capitano Manfredi Colangelo 1, Goriano Sicoli.

Ristorante – Pizzeria – Bar – Albergo

Tel. e Fax: 0864.720230      email: ilgirasole@europark.it sito web: www.europark.it

RISTORANTE “LA PASQUINA” Via Don G. Corsetti, 67030 Goriano Sicoli.

Ristorante – Pizzeria – Pub

Tel. +39 3385741935

RISTORANTE – PIZZERIA “DA ADA E GIOVANNI” dei Fratelli Barbati in Via Plaiola 107, Secinaro.

Ristorazione – Catering – Turismo ambientale

Tel. e Fax: 0864.790102     Cell. 348.8096968

BAR RISTORANTE PIZZERIA “LO CHALET” in Via M.O. Giuseppe Di Bartolo 33, Raiano.

Tel. 0864. 726554            sito web: www.ristorantelochalet.it

Noget udover det sædvanlige!!

Ca 10 km. nord for Molina finder I

Locanda La Corte Via San Lorenzo, 67020 Acciano

+39 0864 799191.                                                                                                                                                                                                                                                  +39 328 331 20 76.                                                                                                                                                                                                          info@locandalacorte.com                                                                                                                                                  www.locandalacorte.com

Man SKAL ringe i forvejen og så åbner restauranten – også hvis det kun er en enkelt/to/famile/venner, der ønsker at spise. Vi har siddet der flere gange som de eneste gæster. Men det gør ikke noget, for maden er i urimelig høj klasse og værten utrolig opmærksom.

 

Længere væk – sydøst for Sulmona finder I

Taverna de li Caldora

Piazza Umberto I, 67030 Pacentro AQ, Italien                                                                                                                                                                                                  +39 0864 41139

Værten er en stor fan af Gabriele d´Annunzio og det ene restaurantlokale er fyldt op med fotos af kvinder, der har haft betydning for d`Annunzio. Meget spetakulært. Maden er fantastisk og man kan få en “tasting menu”, som det næsten ikke er til at komme igennem.

Og noget helt specielt er så

Trabocco Punta Fornace,

Marina di San Chietino (CH)                                                                                                                                                                                                                             +39 3453064920

Der er kun sommeråbent og det er en god ide at bestille bord. De taler som regel engelsk. Stor, stor oplevelse at sidde i sommervarmen ude på vandet og spise de mest fantastiske retter af alt godt fra havet – helt friskfanget.