Med tog fra Rom

Hvis du/I kommer fra lufthavnen Leonardo da Vinci ved Rom kan togafgangen findes på Trenitalias hjemmeside ved at angive afgangen Fiumicino Aeroporto og ankomstedet Molina Castelvecchio. Turen fra lufthavnen til Molina tager ca. 4 timer og er i øvrigt en meget smuk tur. Du/I skal skifte tog på Roma Tiburtina og i Sulmona.

Klik her for at komme til den officielle hjemmeside for de italienske statsbaner, Trenitalia.

Når I kigger ud af terrassedørene eller står på terrassen, kan I se dieseltogene fra Ansaldo Breda der fint futter forbi nede i dalen. De forbinder Sulmona med l´Aquila – en bytur med toget er en fin oplevelse og især til l`Aquila.

molina - milano

 

Dette indlæg blev udgivet i Barer, Transport. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *